fbpx
Slide 1
Еколошки, Економични, Еко-friendly
Услуги

Свежина во вашиот простор

Закажи чистење

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт број, да закажете бесплатно прво чистење и да се уверите во квалитетот кој го нудиме.

Доколку не сте во можност да ни се јавите на телефонскиот број, тогаш можете да не контактирате на емаил: info@ekomagija.mk, по што ние ќе ви одговориме во најкус можен рок, не подоцна од 24 часа.

ЕКОМАГИЈА

Екомагија е компанија која работи во дејноста на чистење и одржување на хигиена.

Вршиме услуги за чистење на деловни објекти и канцеларии, генерално чистење на деловни објекти и одржување на хигиена во влезови во згради.

Дозволете му на нашиот тим да се справи со најтешките работи за чистење со вистинско знаење и хигиенски средства кои се внимателно одбрани и користени од нашите вработени.

Клиенти