Monthly Archives: December 2019

Предновогодишно генерално чистење

Предновогодишно генерално чистење

Сезоната на празници е пред нас! Следните неколку недели ќе бидат исполнети со  работни состаноци, забави но и одмор. Сите овие активности може да придонесат Вашите деловни простории да изгледаат запоставено, а тоа да влијае на расположението на вработените, бидејќи општо познато е дека чистата работна просторија придонесува сè да изгледа подобро, вклучително дури и новогодишните украси. Самата канцеларија ќе…

Трикови за чистење во домашни простории

Трикови за чистење во домашни простории

Знаеме дека никој не ужива во чистењето на своите домови. Според одредени истражувања, за одржување на хигиената во нашите домови потребни ни се 40 минути на ден. Професионалниот тим на Екомагија ќе сподели неколку едноставни трикови кои ќе ви го олеснат секојдневното чистење. Станува збор за продукти кои сите ги имаме во нашите домови а кои многу лесно и практично…

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.