fbpx

Monthly Archives: August 2021

Топ 5 совети за одржување на чиста канцеларија

Топ 5 совети за одржување на чиста канцеларија

Ние во ЕкоМагија ја разбираме важноста на чистата канцеларија и нашиот професионален тим за чистење е секогаш тука за да овозможи секој да може да го започне својот ден на чисто работно место. Покрај ангажирањето професионален тим, постојат неколку брзи и лесни начини да се осигурате дека секојдневно се одржува чистотата на канцеларијата. Поттикнувајте редовно миење на рацете Oколу 80%…

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.