fbpx

Monthly Archives: септември 2021

5 причини зошто чистата канцеларија значи добар бизнис

5 причини зошто чистата канцеларија значи добар бизнис

Како претприемач или сопственик на бизнис, чистотата на вашиот работен простор веројатно не е првото нешто што ви паѓа на памет секој ден. Да се има чист и здрав работен простор е главен темелник за водење успешен бизнис. Сепак, повеќето сопственици на бизниси забележуваат вакви работи само кога истите ќе излезат целосно од контрола. Ова е причината зошто треба да…

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.