fbpx

Daily Archives: 02/11/2021

Места за чистење во канцеларијата што често се забораваат

Места за чистење во канцеларијата што често се забораваат

Во помалите канцеларии, не е невообичаено да се најде листа за проверка на кoja вработените ги споделуваат должностите. Чистење со џогер наоколу, бришење прашина од бирото… Сепак, да бидеме искрени, чистењето не е она што вашиот тим е таму да го работи. Дури и со најдобрата намера во светот некои од работите се пропуштаат. Има многу места во канцеларијата што…

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.