Одржување хигиена во станбени простории

Екомагија обезбедува професионална услуга за чистење на Вашите станбени и резиденцијални објекти и услуги за еднократно генерално чистење на нов станбен објект, согласно вашите потреби.

Професионалните услуги за чистење на Вашите станбени простории ви заштедуваат време и енергија, за Вие секогаш да можете да ги завршите најважните работи.

Екомагија е компанија за чистење на станбени простории на која може да сметате во секое време.

Нашата цел и ветување е да го направиме вашиот живот подобар, почист и побезбеден.

Не само што е наше ветување, туку ние гарантираме 100% задоволство.

Посветени сме на Вас, нашите клиенти, од првиот момент кога ќе не исконтактирате до моментот кога ќе излеземе од вашиот дом по завршување на нашата услуга.

Ние ги обезбедуваме сите потребни хигиенски средства и опрема, за квалитетно чистење на вашиот станбен простор.

Постави прашање

Постави прашање во врска со нашите услуги, со начинот на чистење, како и со начинот на плаќање.

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.