fbpx

Кога станува збор за работниот ден, ќе ви биде потребна целосна помош и асистенција од професионална компанија за одржување на хигиена.

Работните часови поминати во вашата канцеларија мора секогаш да ви бидат пријатни, а најважано Вашата канцеларија да биде секогаш чиста и уредена.
Тимот на Екомагија Ви открива неколку трикови кои ги користиме при секојденвното одржување на хигиената во деловните простории и канцеларии:

1. При чистење на телефонските апарати, компјутери и други електронски апарати ние користиме раствор од 70% алкохол и вода.

2. За бришење на копчињата на тастатурата секогаш користиме магична крпа која овозможува брзо и едноставно отстранување на сета прашина.

3. За чистење на  канцелариските елементи од дрво, како работните маси или пак полиците за книги користиме спреј наменет за отстранување на прашина и дамки.

4. Доколку во вашата канцеларија има цвеќиња и растенија, ние редовно ги пребришуваме со влажна чиста крпа.

5. При отстранување на дамките од канцелариски мебел како канцелариски стол или гарнитура користиме сапун за садови и водород пероксид.

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.