fbpx

Генерално чистење

Екомагија обезбедува професионална услуга за генерално чистење на нови Деловни објекти како и генерално чистење по потреба. Услугите за еднократно генерално чистење на деловни објекти, се одвиваат согласно Вашите барања за ден и време за вршење на нашата услуга.

Професионалните услуги за генерално чистење ви заштедуваат време и енергија, за Вие секогаш да можете да ги завршите најважните работи во Вашите канцеларии.

Нашата цел и ветување е да го направиме вашиот деловен простор и канцеларија кристално чиста.

Не само што е наше ветување, туку ние гарантираме 100% задоволство.

Посветени сме на Вас, нашите клиенти, од првиот момент кога ќе не исконтактирате до моментот кога ќе ја завршиме нашата услуга.

При вршење на генерално чистење ние ги обезбедуваме сите потребни хигиенски средства и опрема, за квалитетно чистење притоа војдеќи сметка за заштита на околината.

Постави прашање

Постави прашање во врска со нашите услуги, со начинот на чистење, како и со начинот на плаќање.

  Екомагија

  Еколошки
  Економични
  Еко-friendly

  Следи не на

  Контакти

  Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

  © Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
  Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.