fbpx

Професионална дезинфекција

Уништување на сите бактерии и вируси

Екомагија врши професионална дезинфекција на деловни простории и канцеларии.

Дезинфекцијата се врши на начин со кој што се дезинфицираат сите достапни површини кои се допираат со рака и нога.
Најпрво се започнува со дезинфекција на кваки на врати, кваки на прозорци, потоа се преминува на дезинфекција на работните површини односно бироа, компјутери и сите други ел. апарати кои се дезинфицираат посебно.

Се дезинфицираат тоалетите, по што на крајот се дезинфицираат подовите со сертифицирано професионално средство за дезинфекција на подни површини.
Откако ќе заврши услугата од наша страна, препорачуваме да не се влегува во работната просторија минимум четири часа, заради подобар ефект на извршената дезинфекција.

Закажи дезинфекција

Закажете термин за дезинфекција и и уништетете ги причинителите на заразни болести кај вашите вработени и посетители.

Доколку не сте во можност да ни се јавите на телефонскиот број, тогаш можете да не контактирате на емаил: info@ekomagija.mk, по што ние ќе ви одговориме во најкус можен рок, не подоцна од 24 часа.