fbpx

Блог

5 причини зошто чистата канцеларија значи добар бизнис

5 причини зошто чистата канцеларија значи добар бизнис

Како претприемач или сопственик на бизнис, чистотата на вашиот работен простор веројатно не е првото нешто што ви паѓа на памет секој ден. Да се има чист и здрав работен простор е главен темелник за водење успешен бизнис. Сепак, повеќето сопственици на бизниси забележуваат вакви работи само кога истите ќе излезат целосно од контрола. Ова е причината зошто треба да…

Топ 5 совети за одржување на чиста канцеларија

Топ 5 совети за одржување на чиста канцеларија

Ние во ЕкоМагија ја разбираме важноста на чистата канцеларија и нашиот професионален тим за чистење е секогаш тука за да овозможи секој да може да го започне својот ден на чисто работно место. Покрај ангажирањето професионален тим, постојат неколку брзи и лесни начини да се осигурате дека секојдневно се одржува чистотата на канцеларијата. Поттикнувајте редовно миење на рацете Oколу 80%…

Чистење на Подови

Чистење на Подови

Без разлика дали вашите подови се од ламинат, плочки или тврдо дрво, сите тие треба да се чистат од време на време. Денес ќе споделиме неколку интересни факти кои можат да помогнат чистењето на подовите секогаш да биде побрзо, полесно и секако поефикасно. Со помош на овие совети, чистењето на подови правилно ќе ви заштеди време и енергија, и ќе…

Предновогодишно генерално чистење

Предновогодишно генерално чистење

Сезоната на празници е пред нас! Следните неколку недели ќе бидат исполнети со  работни состаноци, забави но и одмор. Сите овие активности може да придонесат Вашите деловни простории да изгледаат запоставено, а тоа да влијае на расположението на вработените, бидејќи општо познато е дека чистата работна просторија придонесува сè да изгледа подобро, вклучително дури и новогодишните украси. Самата канцеларија ќе…

Трикови за чистење во домашни простории

Трикови за чистење во домашни простории

Знаеме дека никој не ужива во чистењето на своите домови. Според одредени истражувања, за одржување на хигиената во нашите домови потребни ни се 40 минути на ден. Професионалниот тим на Екомагија ќе сподели неколку едноставни трикови кои ќе ви го олеснат секојдневното чистење. Станува збор за продукти кои сите ги имаме во нашите домови а кои многу лесно и практично…

Совети за генерално чистење на Вашиот Дом

Совети за генерално чистење на Вашиот Дом

Секој сака чист и уреден дом. Хигиената  не е важна само за вашиот дом, тој е основен фактор за да се чувствувате опуштено и сигурно. Како што вели поговорката, „уредна куќа уреден ум“. Хигиената во домот е исклучително важна за здравјето, а самиот чин на чистење е одлична вежба која може да ве одржи здрави и активни. Сепак, професионалното чистење…

Трикови за професионално одржување на хигиена во канцелариски простор

Трикови за професионално одржување на хигиена во канцелариски простор

Кога станува збор за работниот ден, ќе ви биде потребна целосна помош и асистенција од професионална компанија за одржување на хигиена. Работните часови поминати во вашата канцеларија мора секогаш да ви бидат пријатни, а најважано Вашата канцеларија да биде секогаш чиста и уредена. Тимот на Екомагија Ви открива неколку трикови кои ги користиме при секојденвното одржување на хигиената во деловните…

Професионално чистење на Вашите деловни простории

Професионално чистење на Вашите деловни простории

Поголемиот дел од работниците поминуваат приближно 40 работни часа секоја работна недела во канцелариското опкружување, па затоа клучно е да се обезбеди здрава и еколошки чиста работна средина. Многу компании  едноставно  ја избираат опцијата нивните вработени сами да ја одржуваат хигиената во својот простор. Сепак, ангажирањето на професионална компанија за чистење и тековно одржување на хигиена во деловните простории може…

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.