fbpx

Закажете чистење

Три едноставни чекори за чиста канцеларија

1. Изберете датум и час кога да биде извршена услугата за чистење на канцеларијата или деловниот простор.
2. Пополни ја формата (име на компанијата, контакт телефон и емаил адреса).
3. На емаил ќе добиете известување за направена резервација и подоцна известување за ПОТВРДЕНА резервација.
September 2021
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Екомагија

Еколошки
Економични
Еко-friendly

Следи не на

Контакти

Адреса:Бул. Партизански Одреди бр. 7 локал 1, Центар, Скопје

© Екомагија 2019. Трговскиот бренд "ekomagija.mk" е во сопственост на друштво за производство, трговија и услуги ЕКОМАГИЈА ДОО Скопје.
Работењето на ЕКОМАГИЈА ДОО е регулирано согласно „Законот за трговските друштва“ и е одобрено од страна на институциите на Република Македонија.